Nyheter

Murphy Solution

Vi har inlett ett samarbete med Murphy Solution. Vi agera olika scenario till deras utbildningar i säkerhet. En spännande och utmannade dag för både deltagare och vi.
Läs mera

Tillbaka till Swedish B-Force

Aktiebolaget är nedlagd och numera är det en enskild firma och vi heter Swedish B-Force igen. Annars är det inga andra förändringar.  
Läs mera

Expeditionsmedicin Augusti 2022

  8 st nya läkare är nu redo för tjänst i olika expeditioner världen över. Vi är glada att få medverka i deras utbildning som olka vandrare som råkar ut för olika olyckor och sjukdomstillstånd.      
Läs mera

AOV april och maj-2022

Obehagligt bra! En deltagares feedback till oss, när vi agerade figuranter till kursen Akut Omhändertagande Vildmark.Det är en ära att vi få ge er en känsla av verklighet i kurserna. Tack!
Läs mera

Adventure Medicine

Akut omhändertagande vildmark och Expeditionsmedicin Vi fortsätter vårt samarbete med Adventure Medicine. I kurserna agerar vi i olika vildmarksscenarier, som vandrare, gruppmedlemar som råkar ut för troligt förekommande olyckor och hastigt insjuknande. Vårt deltagande är uppskattad av elverna....
Läs mera

HLR

En HLR utbildning till en förskola i norra Stockholm. Ett tiotal pedagoger lärde sig hur man ska agera vid hjärtstopp,  att använda hjärtstartare och åtgärde om du "satt i halsen".
Läs mera

Filminspelning

Se upp för Zombies! Under inspelningen av långfilmen "Se upp för zomibes" regi Emil Broo, fick vi ett sminkjobb. Under en dag var vi med och skapade zombies. Stora som små, mögliga, blodiga, glada och skrämmande odödliga varelser.
Läs mera

HLR och första hjälpen

2 okt utbildade vi 12 st anställda på ett företag i Norsborg. Hjärt och lungräddning vuxen med hjärtstarter. Första hjälpen med fokus på hastigt insjuknande och olyckshändelser. Bella agerade olika sjukdomstillstånd och diverse olika olyckor. Engagerade elever som nu har mer kunskap om hur man...
Läs mera

Swedish B-force HB finns inte mer...

Svenska figurant styrkan AB har tagit över Vi bestämde att lägga ned handelsbolaget och starta ett aktiebolag. Vi fortsätter vår verksamhet som vanligt.  
Läs mera