Nyheter

AOV

Akut omhändertagande vildmark. Ännu en gång är vi med och gör deltagarnas examina mer realistisk. Lidas skogar förvandlas till Härjedalsfjällen, en ö i skärgården och delar av Sörmansleden(som den verkligen är). Vi faller i vatten, trilla ned från klippor, agerar sjukdomstillstånd som bröstsmärta,...
Läs mera

Turné med Murphy Solution

Under tre dagar har vi tillsammans med Murphy Solution utbildad medarbetare i ett stort svensk företag i konflikthantering.Detta i ett led att medarbetarna ska få en bättre arbetsmiljö. Vi har agerat ortsbor med olika åsikter i byggprojekt runt om i landet. Kurserna var i Stockholm, Trollhättan och...
Läs mera

Sjukvårdstjänst på Endurotävling

1 oktober anordnade Botkyrka Motorklubb Swedish Cross Country Series. Vi bistod med sjukvårdstjänst tillsammas med en annan kollega. Ca 125 deltagare plus funktionärer och publik. Ett fåtal omhändetagande, så det var en bra dag på motorbanan.
Läs mera

Murphy Solution

Vi har inlett ett samarbete med Murphy Solution. Vi agera olika scenario till deras utbildningar i säkerhet. En spännande och utmannade dag för både deltagare och vi.
Läs mera

Tillbaka till Swedish B-Force

Aktiebolaget är nedlagd och numera är det en enskild firma och vi heter Swedish B-Force igen. Annars är det inga andra förändringar.  
Läs mera

Expeditionsmedicin Augusti 2022

  8 st nya läkare är nu redo för tjänst i olika expeditioner världen över. Vi är glada att få medverka i deras utbildning som olka vandrare som råkar ut för olika olyckor och sjukdomstillstånd.      
Läs mera

AOV april och maj-2022

Obehagligt bra! En deltagares feedback till oss, när vi agerade figuranter till kursen Akut Omhändertagande Vildmark.Det är en ära att vi få ge er en känsla av verklighet i kurserna. Tack!
Läs mera

Adventure Medicine

Akut omhändertagande vildmark och Expeditionsmedicin Vi fortsätter vårt samarbete med Adventure Medicine. I kurserna agerar vi i olika vildmarksscenarier, som vandrare, gruppmedlemar som råkar ut för troligt förekommande olyckor och hastigt insjuknande. Vårt deltagande är uppskattad av elverna....
Läs mera

HLR

En HLR utbildning till en förskola i norra Stockholm. Ett tiotal pedagoger lärde sig hur man ska agera vid hjärtstopp,  att använda hjärtstartare och åtgärde om du "satt i halsen".
Läs mera