Swedish B-Force

Vår Historia

Kerstin och Sunitha arbetade som figuranter gratis en längre tid i en ideell skademarkörsgrupp och startade företaget 2014 som en ide om att "figuranter bör få betalt", 2015 kom beskedet från bolagsverket att Swedish B Force blivit en Enskild firma, 2016 fick vi in de första anställda till våra uppdrag. 2016 ändrade vi bolagsform till Handelsbolag. 2020 lades handelsbolaget ned. Vi bildade Svenska Figurant styrkan AB 2020 och fortsätter vår verksamhet som vanligt. På hösten 2022 avslutades aktiebolaget och är nu åter enskild firma , som tagit tllbaka namnet Swedish B-Force

Idag har våran kundkrets vuxit genom att vi jobbar med att behålla våra kunder och bara bli bättre tillsamans. Vi jobbar med att lyfta företag kunskapsmässigt genom våra skräddarsydda offerter och formbara utbildningar med figuranter. Vill ni har mer information om hur ni som kund kan börja sammarbeta med mig, hör av er, så gör vi en offert till just ert företag.  

 

Kerstin Reinholdsson

Grundare, ägare, instruktör för HLR vuxna, barn och 1a hjälpen.

Kerstin är en utflyttad lapplänning och bor sen 1989 i Sundbyberg. Tidigt i skolåldern väcktes lusten att stå på scen och jag utbildade mig inom skådespeleri och konst på Edelviks folkhögskola i Burträsk efter gymnasiet. Aktiv inom teater SAT(Solna Amatörteater) och började att lajva 2000. Jag kom i kontakt med en ideell skademarkörsgrupp 2005 och stormtrivs med att agera, sminka realistiska skador och tar till mig all lärdom som man får av att bli omhändertagen. Efter ett par år ville jag även vara på andra sidan, alltså vårda skadade. Blev då hemvärnssjukvårdare och är idag  gruppchef för sjukvårdarna i 243 komp i Stockholm. Jobbar som figurant till MSB, Försvarsmakten med bl.a NBG(Nordic Battle Group) och övningen Sleipner. Jag  vet av erfarenhet från båda hållen, hur utbildning blir så mycket bättre när man har figuranter som agerar och reagerar på omhändertagandet. Detta kommer till slut att leda till ett säkrare samhälle, för utbildning baseras på människor istället för dockor och andra döda ting.